Autuaita ovat puhdassydämiset – miten varjelisin sydäntäni?

Autuaita ovat puhdassydämiset – miten varjelisin sydäntäni? Torikadun Olohuone

Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.

Syksyn 2018 aikana käydään Erkki Jokisen kanssa läpi Vuorisaarnan Autuaaksijulistukset. Raamatun äärellä kokoonnutaan syksyn aikana yhteensä kahdeksan kertaa. Lämpimästi tervetuloa Torikadun Olohuoneelle! Kahvi- ja teetarjoilu.

Kaikki tämän syksyn seurakuntaillat ovat:

6.9.2018 klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat hengessään köyhät – aidon elämän yksinkertaisuus

13.9. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat murheelliset – lohdutuksen ja toivon lähteellä

11.10. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat sydämeltään lempeät – Jeesus-valo harhailevan maailman keskellä

18.10. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat totuutta janoavat – oma uskoni totuuden peilin edessä

25.10. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat armahtavat – pieniä askelia tuomitsevasta asenteesta todelliseen armahtamiseen

1.11. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat puhdassydämiset – miten varjelisin sydäntäni?

15.11. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat rauhantekijät – kristitty rauhan rakentajana rikkinäisessä maailmassa

22.11. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat vainotut – kristityn ahdinko muuttuvassa maailmassa

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Särkijärven leirikeskus

Nuortenilta

Nuortenillassa Raamatunopetus, yhdessäoloa, riisipuuroa

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Kolmantena adventtina Jeesuksen syntymää odotetaan hänen serkkunsa Johannes Kastajan näkökulmasta. Johanneksen tehtävänä oli valmistella ihmisiä ottamaan Jeesus vastaan. Sitä tehtävää olisi yhä tehtävänä. Messussa Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora.

Joululaulumessu Hämeenkyrön kirkossa

Neljäntenä adventtina kaivetaan jo joululaulut esille. Niiden soidessa odotamme Jeesusta hänen äitinsä Marian kanssa. Marian ilo ja hämmennys on käsin kosketeltavaa. Messussa kanssamme Henna-Riikka Kivistö ja Heidi Olkinuora.