Ankkuri-ilta

Ankkuri-ilta Torikadun Olohuone

Sanaa ja suhteenhoitoa pariskunnille

Ankkuri-illat

Kaipaatteko keinoja parisuhteen lujittamiseen tai rikastuttamiseen?
Haluaisitteko tutkia Raamatun tekstejä yhdessä toisten pariskuntien kanssa? Silloin Ankkuri-illat ovat juuri teitä varten.
Sanaa ja suhteenhoitoa pariskunnille Torikadun Olohuoneessa 4.9. – 11.12.2018 parillisten viikkojen tiistai-iltoina klo 18-20. Tervetuloa!

Iltoja ohjaa Merja Eloranta

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.

Koskilinna, Koskilinnakuja 3

EI Myötätuulta syyslomaviikolla 18.10.

Myötätuuli on kaikille ja kaikenikäisille avoin toimintapäivä. Voit tulla osaksikin aikaa.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille avoin toimintapäivä

Koskilinna, Koskilinnakuja 3