Messu Hämeenkyrön kirkossa

Tässä messussa puhutaan Jeesuksen lähettiläänä olemisesta. Tästä messusta myös lähdetään hänen lähettämänään. Mukana messussa Henna-Riikka Kivistö ja Heidi Olkinuora.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Kolmantena adventtina Jeesuksen syntymää odotetaan hänen serkkunsa Johannes Kastajan näkökulmasta. Johanneksen tehtävänä oli valmistella ihmisiä ottamaan Jeesus vastaan. Sitä tehtävää olisi yhä tehtävänä. Messussa Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora.

Siljankodissa

Ehtoollishetki joulun tunnelmassa

Vietämme ehtoollista yhdessä Siljankodin ja Aurinkorinteen väen kanssa. tervetuloa myös kotiväki mukaan!

Joululaulumessu Hämeenkyrön kirkossa

Neljäntenä adventtina kaivetaan jo joululaulut esille. Niiden soidessa odotamme Jeesusta hänen äitinsä Marian kanssa. Marian ilo ja hämmennys on käsin kosketeltavaa. Messussa kanssamme Henna-Riikka Kivistö ja Heidi Olkinuora.