Messu Hämeenkyrön kirkossa

Tässä messussa puhutaan Jeesuksen lähettiläänä olemisesta. Tästä messusta myös lähdetään hänen lähettämänään. Mukana messussa Henna-Riikka Kivistö ja Heidi Olkinuora.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Autuaita ovat totuutta janoavat – oma uskoni totuuden peilin edessä

Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Jeesus sanoi, että kaikki lapset ovat uskon esikuvia. Tervetuloa turvallisen Jumalan kämmenelle niin pienet kuin suuretkin seurakuntalaiset! Aiheen äärellä Anu Mätäsniemi ja Sari Oksavuori. Tekstinlukijoina Seppo Lahtinen ja Hannele Nordfors.

Autuaita ovat armahtavat – pieniä askelia tuomitsevasta asenteesta todelliseen armahtamiseen