Autuaita ovat sydämeltään lempeät – Jeesus-valo harhailevan maailman keskellä

to 11.10. kello 18.00 - kello 20.00

Autuaita ovat sydämeltään lempeät – Jeesus-valo harhailevan maailman keskellä Torikadun Olohuone

Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.

Syksyn 2018 aikana käydään Erkki Jokisen kanssa läpi Vuorisaarnan Autuaaksijulistukset. Seurakuntailloissa kokoonnutaan syksyn aikana yhteensä kahdeksan kertaa. Lämpimästi tervetuloa Torikadun Olohuoneelle! Teetarjoilu.

Kaikki tämän syksyn seurakuntaillat ovat:

6.9.2018 klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat hengessään köyhät – aidon elämän yksinkertaisuus

13.9. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat murheelliset – lohdutuksen ja toivon lähteellä

11.10. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat sydämeltään lempeät – Jeesus-valo harhailevan maailman keskellä

18.10. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat totuutta janoavat – oma uskoni totuuden peilin edessä

25.10. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat armahtavat – pieniä askelia tuomitsevasta asenteesta todelliseen armahtamiseen

1.11. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat puhdassydämiset – miten varjelisin sydäntäni?

15.11. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat rauhantekijät – kristitty rauhan rakentajana rikkinäisessä maailmassa

22.11. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat vainotut – kristityn ahdinko muuttuvassa maailmassa

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Autuaita ovat totuutta janoavat – oma uskoni totuuden peilin edessä

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Jeesus sanoi, että kaikki lapset ovat uskon esikuvia. Tervetuloa turvallisen Jumalan kämmenelle niin pienet kuin suuretkin seurakuntalaiset! Aiheen äärellä Anu Mätäsniemi ja Sari Oksavuori. Tekstinlukijoina Seppo Lahtinen ja Hannele Nordfors.

Punainen Pirtti

Nuorten Raamattupiiri

Tiistain Raamattupiirissä käydään läpi Uutta Testamenttia kahvista nautiskellen.