Perheiden ilta Särkijärven leirikeskuksessa

Perheiden ilta Särkijärven leirikeskuksessa Särkijärven leirikeskus

Ilmoittautuminen päättyy 26.9. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia.

Perheiden illassa on mukavaa koko perheen yhteistä puuhaa sisällä ja ulkona, yhteistä syömistä ja iltahartaus. Ilta on ollut suosittu, joten ilmoittautua kannattaa heti. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia.

Voit ilmoittautua tästä linkistä 15.9.-26.9. välisenä aikana. Ilmoittautuessasi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja tiedon siitä, oletteko mahtuneet mukaan vai päässeet varasijalle. Jos joku peruu tulonsa, ilmoitamme varasijoilla oleville. Ilmoitathan siksi välittömästi jos olet  ilmoittautunut mutta et pääsekään tulemaan.

Ilta on maksuton ja tarkoitettu lapsiperheille. Ohjelmasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat. Mukana on mahdollisesti myös isosia.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.