Toukola, Sasintie 21

Seurakuntakerhoon kokoonnutaan yhteen kahvittelemaan, juttelemaan ja hiljentymään . Tervetuloa mukaan uudetkin!

Sasin seurakuntakerho kokoontuu kerran kuussa. Rupattelemme, hiljennymme, laulelemme, kahvittelemme, muistelemme... Ohjelma vaihtelee, välillä on vieraita, vaikkapa kanttori, pappi tai seurakuntalaisia. Kerho on ilmainen ja seurakunta tarjoaa vapaaehtoisten emäntien keittämät kahvit pullineen. Välillä nauru raikuu, välillä pohditaan syntyjä syviä. Mukaan mahtuu uusia kävijöitä, sasia kauempaakin! TERVETULOA! Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Järvisen Pirjo puh 0447248362

26.9. kerhossa vierailee vt. kirkkoherramme Kivistön Henna- Riikka.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Toukola, Sasintie 21

Sasin seurakuntakerho

Toukolaan kokoonnutaan yhteen keskellä arkiviikkoa. Kerhossa rupatellaan, kahvitellaan, hiljennytään Sanan äärellä. Tervetuloa mukaan uudet ja vakikävijät!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille avoin toimintapäivä

Koskilinna, Koskilinnakuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille ja kaikenikäisille avoin toimintapäivä. Voit tulla osaksikin aikaa.