Messu Hämeenkyrön kirkossa

Kristitty on vapaa, mutta mistä ja mihin? Näitä kysymyksiä kanssasi messussa pohtivat Minna Järvinen, Saara Syrjäniemi ja Lahjat käyttöön-leirin väki.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

pappi

vs. nuoriso- ja rippikoulutyön pappi

Hei!

Olen Minna Järvinen, Hämeenkyrön seurakunnan uusi pappi (Henna-Riikka Kivistön viran sijainen). Työalueeni on sama kuin Henna-Riikalla, eli nuoriso- ja rippikoulutyö sekä varhaisnuorisotyö. Lisäksi työtehtäviini kuuluvat kaikki papille kuuluvat tehtävät jumalanpalveluksista siunauksiin, hartaudet laitoksissa ja syntymäpäiväkäynnit.

Olen kotoisin Nokian Linnavuoresta ja tällä hetkellä asun Sastamalan Vammalassa. Olen valmistunut papiksi aikuisiällä ja ammatinvaihto taloushallinnon tehtävästi työhön ihmisten pariin on ollut antoisaa. Pappina pidän ihmisten kohtaamisesta.

Vapaa-ajalla liikun mielelläni luonnossa ja käyn kuntosalilla. Ystävien tapaaminen ja kummilapsen kanssa puuhailu ovat minulle mieluista vastapainoa työlle.

Autuaita ovat totuutta janoavat – oma uskoni totuuden peilin edessä

Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Jeesus sanoi, että kaikki lapset ovat uskon esikuvia. Tervetuloa turvallisen Jumalan kämmenelle niin pienet kuin suuretkin seurakuntalaiset! Aiheen äärellä Anu Mätäsniemi ja Sari Oksavuori. Tekstinlukijoina Seppo Lahtinen ja Hannele Nordfors.

Autuaita ovat armahtavat – pieniä askelia tuomitsevasta asenteesta todelliseen armahtamiseen