Lahjat käyttöön - koulutus

la 22.9. kello 08.30 - su 23.9. kello 18.00

Lahjat käyttöön - koulutus Särkijärven leirikeskus

Haluaisitko löytää oman, sinulle sopivan paikan seurakunnasta? Haluaisitko käyttää taitojasi ja lahjojasi? Tämä koulutus on sinulle!

Millaiseen seurakuntaan sinä haluaisit kuulua? Ehkäpä sellaiseen, jossa sinullekin on oma, sopiva paikka? Sellaiseen, jossa saat käyttää niitä taitoja ja lahjoja joita juuri sinulla on? Tämä koulutus on sinua varten! Jumalansa näköinen seurakunta rakentuu siten, että kaikki sen jäsenet löytävät oman paikkansa. Koulutukseen osallistuu seurauntalaisten lisäksi myös seurakunnan hengellisen työn tekijöitä.

Voit ilmoittautua koulutukseen tästä linkistä. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu ma 17.9.2018 asti. Voit myös soittaa ilmoittautumisesi Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherranvirastoon p. 0447248300.

Koulutus järjestetään Särkijärven leirikeskuksessa 22.-23.9.2018 ja sen hinta on seurakuntalaiselle 20 €. Kouluttajana toimii Marko Sagulin. HUOM! Tässä ilmoitetut kellonajat ja yksityiskohdat saattavat vielä muuttua. Osallistujat saavat tarkemmat tiedot lähempänä koulutusta.

Lue tästä linkistä Seurakuntalainen.fi-sivustolla julkaistu Marko Sagulinin haastattelu aiheesta.

Tästä linkistä voit katsoa videon koulutuksen ideasta.

Tästä linkistä pääset koulutuksen virallisille nettisivuille.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille avoin toimintapäivä.

Koskilinna, Koskilinnakuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille ja kaikenikäisille avoin toimintapäivä. Voit tulla osaksikin aikaa.

Autuaita ovat rauhantekijät – kristitty rauhan rakentajana rikkinäisessä maailmassa

Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.