Perheiden Olohuonekirkko

Perheiden Olohuonekirkko Torikadun Olohuone

Päiväkerholaisten, perhekerholaisten ja kaikkien perheiden syyskirkko Torikadun Olohuoneessa. Lopuksi kirkkomehut :)

Tervetuloa koko perheen voimin lapsiperheiden syyskirkkohetkeen. Täällä tapaat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät ja muita lapsiperheitä. Kirkkohetken jälkeen mehu- ja kahvitarjoilu.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tuomasmessu