Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen kerho kutsuu Kotorinteellä ja lähistölläkin asuvat yhteen hiljentymään, rupattelemaan ja kahvittelemaan.

Seurakunnan diakoniatyö järjestää kerhon ja usein kerhossa vierailee pappi, kanttori tai seurakuntalainen diakoniatyöntekijän kanssa. Alussa on hartaus ja pientä ohjelmaa ja lopuksi juomme seurakunnan tarjoamat pullakahvit. Tänä syksynä kerho on siirtynyt keskiviikolle ja aikaisempaan ajankohtaan eli klo 13.30. kerho kestää reilun tunnin ja henkilökunta auttaa tarvittaessa huonosti liikkuvia paikalle. Kerhoon ovat tervetulleita myös Kotorinteen ulkopuolella asuvat ja uusia mahtuu mukaan. TERVETULOA! Tällä kertaa vieraanamme on pastori Minna Järvinen, joka on seurakunnassamme uusin pappi.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumesniemen seurakuntakerho

Paikka Sanalle, kaffeelle ja jutustelulle Jumesniemessä!

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Toukola, Sasintie 21

Sasin seurakuntakerho

Toukolaan kokoonnutaan yhteen keskellä arkiviikkoa. Kerhossa rupatellaan, kahvitellaan, hiljennytään Sanan äärellä. Tervetuloa mukaan uudet ja vakikävijät!