Toivoa naisille-ilta

ma 17.9. kello 18.00 - kello 19.30

Toivoa naisille-ilta Torikadun Olohuone

(ent. Hanna-piiri) Haluamme tukea ja varustaa naisia rukoilemaan, kuuntelemaan, oppimaan, kasvamaan ja jakamaan toivoa. TULE MUKAAN!

Illassa Toivoa naisille-työn kuulumisia, yhteistä rukousta rukouskalenterin aiheiden mukaan ja keskustelua. Usein ehdimme rukoilla myös ryhmäläisten omien asioiden puolesta.

Toivoa naisille-työn kautta kustannetaan radio-ohjelmia eri maihin. Ohjelmissa tuetaan ja rohkaistaan naisia ja tyttöjä arkielämään liittyvissä asioissa ja kerrotaan myös Jumalasta, joka rakastaa ja antaa elämään toivon. Halutessasi tukea rahallisesti radio-ohjelmia voit tuoda haluamasi summan illassa esillä olevaan purkkiin. Olet tervetullut mukaan toimintaan vaikka et tukisikaan työtä rahallisesti. Hämeenkyrön Toivoa naisille-työn kautta kerätyllä rahalla tuetaan Intiassa tehtäviä radio-ohjelmia.

Kaikki uudet ideat rahan keräämiseen tai työn tunnetuksi tekemiseen ovat tervetulleita.


diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö
lastenohjaaja

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt. 

Katso myös

to 15.11. klo 10.00

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille avoin toimintapäivä.
to 15.11. klo 10.00

Koskilinna, Koskilinnakuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille ja kaikenikäisille avoin toimintapäivä. Voit tulla osaksikin aikaa.
ti 20.11. klo 18.00 -19.30

Torikadun Olohuone

Toivoa naisille-ilta

(ent. Hanna-piiri) Haluamme tukea ja varustaa naisia rukoilemaan, kuuntelemaan, oppimaan, kasvamaan ja jakamaan toivoa. TULE MUKAAN!