Autuaita ovat murheelliset – lohdutuksen ja toivon lähteellä

Autuaita ovat murheelliset – lohdutuksen ja toivon lähteellä Torikadun Olohuone

Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.

Syksyn 2018 aikana käydään Erkki Jokisen kanssa läpi Vuorisaarnan Autuaaksijulistukset. Seurakuntailloissa kokoonnutaan syksyn aikana yhteensä kahdeksan kertaa. Lämpimästi tervetuloa Torikadun Olohuoneelle! Kahvi- ja teetarjoilu.

Kaikki tämän syksyn seurakuntaillat ovat:

6.9.2018 klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat hengessään köyhät – aidon elämän yksinkertaisuus

13.9. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat murheelliset – lohdutuksen ja toivon lähteellä

11.10. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat sydämeltään lempeät – Jeesus-valo harhailevan maailman keskellä

18.10. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat totuutta janoavat – oma uskoni totuuden peilin edessä

25.10. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat armahtavat – pieniä askelia tuomitsevasta asenteesta todelliseen armahtamiseen

1.11. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat puhdassydämiset – miten varjelisin sydäntäni?

15.11. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat rauhantekijät – kristitty rauhan rakentajana rikkinäisessä maailmassa

22.11. klo 18 Torikadulla - Autuaita ovat vainotut – kristityn ahdinko muuttuvassa maailmassa

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Messu kirkossa

Jeesus parantaa sokean miehen. Myös me tarvitsemme Jeesuksen parantavaa kosketusta nähdäksemme Jumalan suuruuden ja hyvyyden. Tänään pyydämme Jumalalta siihen apua yhdessä Henna-Riikka Kivistön ja Heidi Olkinuoran kanssa.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Särkijärven leirikeskus

Miestenilta

Erkki Jokisen kanssa illanviettoa ja saunomista