Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.
pappi

vs. nuoriso- ja rippikoulutyön pappi

Hei!

Olen Minna Järvinen, Hämeenkyrön seurakunnan uusi pappi (Henna-Riikka Kivistön viran sijainen). Työalueeni on sama kuin Henna-Riikalla, eli nuoriso- ja rippikoulutyö sekä varhaisnuorisotyö. Lisäksi työtehtäviini kuuluvat kaikki papille kuuluvat tehtävät jumalanpalveluksista siunauksiin, hartaudet laitoksissa ja syntymäpäiväkäynnit.

Olen kotoisin Nokian Linnavuoresta ja tällä hetkellä asun Sastamalan Vammalassa. Olen valmistunut papiksi aikuisiällä ja ammatinvaihto taloushallinnon tehtävästi työhön ihmisten pariin on ollut antoisaa. Pappina pidän ihmisten kohtaamisesta.

Vapaa-ajalla liikun mielelläni luonnossa ja käyn kuntosalilla. Ystävien tapaaminen ja kummilapsen kanssa puuhailu ovat minulle mieluista vastapainoa työlle.

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Toisena adventtina odotetaan Jeesuksen uutta tulemista. Toista adventtikynttilää sytyttämässä Anu Mätäsniemi ja Heidi Olkinuora.

Waltteri Torikan joulukonsertti - Sydämeni joulu

Järjestää Warner music. Liput www.ticketmaster.fi