Messu kirkossa

Jumalan sana neuvoo meitä arvioimaan itseämme ja elämäntapaamme. Oikea itsensä tunteminen näkyy nöyryytenä ottaa vastaan armo yksin Jumalan lahjana. Alttarin äärellä kanssasi Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

pappi

vs. nuoriso- ja rippikoulutyön pappi

Hei!

Olen Minna Järvinen, Hämeenkyrön seurakunnan uusi pappi (Henna-Riikka Kivistön viran sijainen). Työalueeni on sama kuin Henna-Riikalla, eli nuoriso- ja rippikoulutyö sekä varhaisnuorisotyö. Lisäksi työtehtäviini kuuluvat kaikki papille kuuluvat tehtävät jumalanpalveluksista siunauksiin, hartaudet laitoksissa ja syntymäpäiväkäynnit.

Olen kotoisin Nokian Linnavuoresta ja tällä hetkellä asun Sastamalan Vammalassa. Olen valmistunut papiksi aikuisiällä ja ammatinvaihto taloushallinnon tehtävästi työhön ihmisten pariin on ollut antoisaa. Pappina pidän ihmisten kohtaamisesta.

Vapaa-ajalla liikun mielelläni luonnossa ja käyn kuntosalilla. Ystävien tapaaminen ja kummilapsen kanssa puuhailu ovat minulle mieluista vastapainoa työlle.

Messu kirkossa

Jeesus parantaa sokean miehen. Myös me tarvitsemme Jeesuksen parantavaa kosketusta nähdäksemme Jumalan suuruuden ja hyvyyden. Tänään pyydämme Jumalalta siihen apua yhdessä Henna-Riikka Kivistön ja Heidi Olkinuoran kanssa.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Autuaita ovat hengessään köyhät – aidon elämän yksinkertaisuus

Seurakuntaillat alkavat! Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.