Hiljaisuuden messu

Hiljaisuuden messu Hämeenkyrön kirkko

"Tässä on lepopaikka. Sallikaa väsyneiden hengähtää, täällä on lepo ja virvoitus." Jes. 28:12

Tervetuloa pysähtymään ja hiljentymään Hiljaisuuden messuun. Rukouslaulut alkavat klo 18.45, ja ne saattelevat meitä kohti sanan ja hiljaisuuden vuoropuhelua.  Messu päättyy ehtoolliseen. Saavuthan ajoissa paikalle.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Koskilinna, Koskilinnakuja 3

EI Myötätuulta syyslomaviikolla 18.10.

Myötätuuli on kaikille ja kaikenikäisille avoin toimintapäivä. Voit tulla osaksikin aikaa.

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Jeesus sanoi, että kaikki lapset ovat uskon esikuvia. Tervetuloa turvallisen Jumalan kämmenelle niin pienet kuin suuretkin seurakuntalaiset! Aiheen äärellä Anu Mätäsniemi ja Sari Oksavuori. Tekstinlukijoina Seppo Lahtinen ja Hannele Nordfors.

Toivoa naisille- ilta

(ent. Hanna-piiri) Haluamme tukea ja varustaa naisia rukoilemaan, kuuntelemaan, oppimaan, kasvamaan ja jakamaan toivoa. TULE MUKAAN!