Hiljaisuuden messu

Hiljaisuuden messu Hämeenkyrön kirkko

"Tässä on lepopaikka. Sallikaa väsyneiden hengähtää, täällä on lepo ja virvoitus." Jes. 28:12

Tervetuloa pysähtymään ja hiljentymään Hiljaisuuden messuun. Rukouslaulut alkavat klo 18.45, ja ne saattelevat meitä kohti sanan ja hiljaisuuden vuoropuhelua.  Messu päättyy ehtoolliseen. Saavuthan ajoissa paikalle.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Messu kirkossa

Jeesus parantaa sokean miehen. Myös me tarvitsemme Jeesuksen parantavaa kosketusta nähdäksemme Jumalan suuruuden ja hyvyyden. Tänään pyydämme Jumalalta siihen apua yhdessä Henna-Riikka Kivistön ja Heidi Olkinuoran kanssa.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Särkijärven leirikeskus

Miestenilta

Erkki Jokisen kanssa illanviettoa ja saunomista