Kesäseurat

Kesäseurat

Ulla ja Antti Linnainmaan kodin pihapiirissä os. Trossitie 94, Hämeenkyrö

Tervetuloa Linnainmaan kesäseuroihin suloisen suven keskelle!

Kesäseurat ovat kaikille avoin yhteislaulutilaisuus, jossa meitä laulattaa kanttori Heidi Olkinuora ja kesäisen puheen pitää Anu Mätäsniemi. Keäseurat on samalla Vanajan Varttuneiden kesätapaaminen. Tilaisuus on tarkoitettu kaikenikäisille.

Alussa kahvittelemme klo 13.00 alkaen, paikalle voi tulla itselle sopivana ajankohtana. Vapaaehtoinen kahviraha kerätään lähetystyön hyväksi. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 14.00.

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Toivoa naisille- ilta

(ent. Hanna-piiri) Haluamme tukea ja varustaa naisia rukoilemaan, kuuntelemaan, oppimaan, kasvamaan ja jakamaan toivoa. TULE MUKAAN!

Tuomasmessu

Veteraanitalo

Pyhäinpäivän ehtoollinen Veteraanitalolla

Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa myös omaiset ja perheväki saamaan voimaa ja vahvistusta ehtoollisesta ja Jumalan sanasta!