Messu kirkossa

Armahtakaa! Jumala kutsuu meitä armahtamaan toisiamme armahtamalla meidät. Jumalan suuruutta ihmettelemässä Henna-Riikka Kivistö ja Helga Anttikoski.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

Messu kirkossa

Mikä on totta ja mikä harhaa? Jumalan tunteminen ja kuunteleminen ohjaavat ihmistä kohti totuutta. Totuuden etsijöinä alttarin äärellä Anu Mätäsniemi ja urkuparvella Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

Konfirmaatiopyhä! SJ3-leirin nuoret tulevat siunattaviksi ja ehtoollispöydän ääreen. Sunnuntain aiheena on uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Nuoria tästä muistuttavat kappalainen Minna Järvinen, nuorisotyöntekijä Mikkeli Kivimäki ja teologi Matti Välimäki. Musiikista vastaa Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15). Ihmisen elämässä on aikoja, jolloin Jumalan aivan erityisesti kutsuu juuri häntä. Näitä aikoja kutsutaan etsikkoajoiksi. Tämän päivän messu on omistettu niille. Liturgina ja saarnaajana Anu Mätäsniemi, kanttorina Heidi Olkinuora.