Nuortenilta

Raamatunopetusta, lautapelejä, yhdessäoloa...

Tervetuloa nuorteniltaan nuoret ja nuorekkaat. Tarjolla Raamatunopetusta, yhdessäolemista, lautapelejä ja tietysti kahvia ja teetä.

pappi

vs. nuoriso- ja rippikoulutyön pappi

Hei!

Olen Minna Järvinen, Hämeenkyrön seurakunnan uusi pappi (Henna-Riikka Kivistön viran sijainen). Työalueeni on sama kuin Henna-Riikalla, eli nuoriso- ja rippikoulutyö sekä varhaisnuorisotyö. Lisäksi työtehtäviini kuuluvat kaikki papille kuuluvat tehtävät jumalanpalveluksista siunauksiin, hartaudet laitoksissa ja syntymäpäiväkäynnit.

Olen kotoisin Nokian Linnavuoresta ja tällä hetkellä asun Sastamalan Vammalassa. Olen valmistunut papiksi aikuisiällä ja ammatinvaihto taloushallinnon tehtävästi työhön ihmisten pariin on ollut antoisaa. Pappina pidän ihmisten kohtaamisesta.

Vapaa-ajalla liikun mielelläni luonnossa ja käyn kuntosalilla. Ystävien tapaaminen ja kummilapsen kanssa puuhailu ovat minulle mieluista vastapainoa työlle.

Nuortenilta

Nuortenillassa Raamatunopetus, yhdessäoloa, pikkupurtavaa
la 22.9.2018 klo 8.30 - su 23.9.2018 klo 18.00

Särkijärven leirikeskus

Lahjat käyttöön - koulutus

Haluaisitko löytää oman, sinulle sopivan paikan seurakunnasta? Haluaisitko käyttää taitojasi ja lahjojasi? Tämä koulutus on sinulle!

Nuorten pelipaja

Pelipajassa pelataan lautapelejä. Pajoja johtaa Leevi Rinne.