Naisten saunailta

Naisten saunailta Särkijärven leirikeskus

Naisten saunaillassa saunotaan, juodaan hyvät saunakahvit ja lopuksi on ohjelmaa keväisten laulujen kera. Musisoimassa Johanna Vihma-Kyyrönen.

Saunailtaan ovat tervetulleita kaikenikäiset naiset! Sauna lämpiää klo 17 alkaen ja järveenkin voi halutessaan pulahtaa. Jos saunominen ei ole oma juttu, voi tulla pelkästään  kahville ja ohjelmaosuuteen. joka alkaa  kuuden maissa.

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Hiljaisuuden messu

"Tässä on lepopaikka. Sallikaa väsyneiden hengähtää, täällä on lepo ja virvoitus." Jes. 28:12

Messu kirkossa

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Paikalla myös Anu Mätäsniemi, Pirjo Järvinen, Johanna Graeffe, Anu Tassberg ja Jukka Hovila. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Särkijärven leirikeskus

Miestenilta

Erkki Jokisen kanssa illanviettoa ja saunomista