Messu kirkossa

Äitienpäivän messussa eletään Pyhän Hengen odotuksen tunnelmissa. Jeesus lupasi opetuslapsilleen Pyhän Hengen, joka on linkkinä taivaaseen astuneen Jeesuksen ja vielä maan päällä elävien opetuslasten välillä. Henki myös rohkaisee ja antaa uskoa. Odotuksessa mukana Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora, sekä toivottavasti myös sinä.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Autuaita ovat hengessään köyhät – aidon elämän yksinkertaisuus

Seurakuntaillat alkavat! Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.

Autuaita ovat murheelliset – lohdutuksen ja toivon lähteellä