EI avointa perhekerhoa

EI avointa perhekerhoa Torikadun Olohuone

Tervetuloa Särkijärven leiripäivään 17.5. ja kesäkuun kesäperhekerhoihin!

Perhekerholaiset tervetuloa Särkijärven leiripäivään 17.5.! Katso lisätiedot tästä linkistä.

Tulossa myös Kaikkien kerhojen yhteinen kevätkirkko Ke 23.5. klo 18 Hämeenkyrön kirkossa. Tervetuloa ihan kaikki, pyytäkää mukaan mummot, vaarit, kummit ym!

Kesällä perhekerhoja on to 7.6., 14.6. ja 21.6. klo 9-11 Torikadun Olohuoneessa.

Kesäkuun jälkeen seuraava tavallinen perhekerho on elokuussa.

Yhteystiedot ja perhekerhon oman sivun löydät tästä linkistä.

lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.