Messu kirkossa

Jumala kutsuu meitä elämään taivaan kansalaisina maailmassa. Tätä kutsua kanssamme ihmettelemässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora, sekä Kevätesikot-kuoro. Tule sinäkin!

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Kristitty on vapaa, mutta mistä ja mihin? Näitä kysymyksiä kanssasi messussa pohtivat Minna Järvinen, Saara Syrjäniemi ja Lahjat käyttöön-leirin väki.

Mikkelinpäivän messu Hämeenkyrön kirkossa

Mikkelinpäivä. Enkelien sunnuntaina puhutaan Jumalan sanasaattajista ja taivaallisesta sotajoukosta. Mukana Henna-Riikka Kivistö ja Sari Oksavuori.

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Usko saa ihmisen Jeesuksessa Jumalan Pojan, epäusko rettelöitsijän, kansanvillitsijän tai satuolennon. Uskon ja epäuskon välistä kuilua miettimässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora