Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerho

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho on diakoniatyön järjestämä avoin kohtaamispaikka kyläläisille ja kauempaakin tuleville. Tervetuloa mukaan!

Kerhossa juodaan ensin vapaaehtoisten emäntien keittämät ja seurakunnan tarjoamat pullakahvit ja jutustellaan. Diakoniatyöntekijä tai vierailija pitää alkuhartauden ja sen jälkeen on vaihtelevaa ohjelmaa, keskustelua, aivojumppaa, runoja, lauluja, milloin mitäkin. Välillä kerhossa vierailee pappi, kanttori tai seurakuntalaisia. Juuri tällä kerralla mukana on myös diakoniapappimme Anu Mätäsniemi. Tähän kerhoon mahtuisi yhteiseen pöytään uusia mukaantulijoita!

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Särkijärven leirikeskus

Miestenilta

Erkki Jokisen kanssa illanviettoa ja saunomista

Isopappila