Nuorten ja nuorten aikuisten sählyvuoro

Nuorten ja nuorten aikuisten sählyvuoro

Yhteiskoulun liikuntasali

Sählyvuoro nuorille ja nuorille aikuisille

Ilmainen sählyvuoro nuorille ja nuorille aikuisille. Myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan pelaamaan.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Nuortenilta

Nuortenillassa Raamatunopetus, yhdessäoloa, pikkupurtavaa
la 22.9.2018 klo 8.30 - su 23.9.2018 klo 18.00

Särkijärven leirikeskus

Lahjat käyttöön - koulutus

Haluaisitko löytää oman, sinulle sopivan paikan seurakunnasta? Haluaisitko käyttää taitojasi ja lahjojasi? Tämä koulutus on sinulle!

Nuorten pelipaja

Pelipajassa pelataan lautapelejä. Pajoja johtaa Leevi Rinne.