Messu kirkossa

Kirkkoherra Erkki Malmbergin lähtösaarna. Liturgina uusi pappimme Minna Järvinen. Messun jälkeen kirkkokahvit. Pyhän aiheena Hyvä paimen. Jeesus on se hyvä paimen. Hän kutsuu myös opetuslapsiaan paimentamaan laumaansa.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

Messu kirkossa

Konfirmaatiopyhä! SJ3-leirin nuoret tulevat siunattaviksi ja ehtoollispöydän ääreen. Sunnuntain aiheena on uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Nuoria tästä muistuttavat kappalainen Minna Järvinen, nuorisotyöntekijä Mikkeli Kivimäki ja teologi Matti Välimäki. Musiikista vastaa Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15). Ihmisen elämässä on aikoja, jolloin Jumalan aivan erityisesti kutsuu juuri häntä. Näitä aikoja kutsutaan etsikkoajoiksi. Tämän päivän messu on omistettu niille. Liturgina ja saarnaajana Anu Mätäsniemi, kanttorina Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

Jumalan sana neuvoo meitä arvioimaan itseämme ja elämäntapaamme. Oikea itsensä tunteminen näkyy nöyryytenä ottaa vastaan armo yksin Jumalan lahjana. Alttarin äärellä kanssasi Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora.