Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde

Kotorinteen seurakuntakerho on alueen asukkaille ja kauempaakin tuleville yhteinen virkistys- ja hiljentymishetki. Kokoonnumme ruokalaan noin kerran kuussa reiluksi tunniksi hiljentymään, laulamaan, rupattelemaan ja lopussa juomme seurakunnan tarjoamat kahvit. Kerhossa käy parisenkymmentä osallistujaa. Paikalla on diakoniatyöntekijä ja hänen mukaan välillä joku vieras, pappi, kanttori tai seurakuntalainen. Tällä kerralla meitä laulattaa kanttorimme Olkinuoran Heidi. Hoitajat auttavat liikuntarajoitteisia tarvittaessa paikalle. Uudet ovat tervetulleita!

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen kerho kutsuu Kotorinteellä ja lähistölläkin asuvat yhteen hiljentymään, rupattelemaan ja kahvittelemaan.

Toukola, Sasintie 21

Sasin seurakuntakerho

Toukolaan kokoonnutaan yhteen keskellä arkiviikkoa. Kerhossa rupatellaan, kahvitellaan, hiljennytään Sanan äärellä. Tervetuloa mukaan uudet ja vakikävijät!

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumesniemen seurakuntakerho

Paikka Sanalle, kaffeelle ja yhteiselle jutustelulle Jumesniemessä!