Vauvakirkko

Vauvakirkko Torikadun Olohuone

Vauvojen oma kirkkohetki. Tervetuloa vauvaperheet!

Lyhyt kirkkohetki joka on suunnattu erityisesti vauvoille vanhempineen. Kaikki perheenjäsenet ovat tervetulleita .

Vauvakirkossa jaetaan perheille vuoden aikana kastettujen lasten kastetähdet, jotka ovat olleet kirkon kastetaulussa.

Tervetuloa kaikki  vauvaperheet!

****

Jos perheessänne on myös kouluikäisiä, klo 16.00 alkaa alakouluikäisille tarkoitettu toiminnallinen Donkkis Big Night-ilta Kosken Sykkeellä. Siitä tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa ko. tapahtuman kohdalta.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Kouluun lähtevien siunaaminen

"Ole luottavaisin mielin kaiken uuden edessä." - Irja Askola

Perheiden Olohuonekirkko

Päiväkerholaisten, perhekerholaisten ja kaikkien perheiden syyskirkko Torikadun Olohuoneessa. Lopuksi kirkkomehut :)