Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Hämeenkyrön kirkko

Pitkänperjantain jumalanpalveluksessa hiljennymme mustiin puetussa kirkkosalissa Jeesuksen ristin juurelle. Saamme tuoda tähän hetkeen kaikki kuormamme ja taakkamme. Vaikka kynttilät eivät loista, eivätkä urut soi, tässä päivässä on kaiken synkkyyden ja surun keskellä ihana, valoisa lupaus syntien anteeksiannosta ja armosta. Armon sanoman äärellä Henna-Riikka Kivistö, Heidi Olkinuora ja Viljakkalan mieslaulajat.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu kirkossa

Jeesus parantaa sokean miehen. Myös me tarvitsemme Jeesuksen parantavaa kosketusta nähdäksemme Jumalan suuruuden ja hyvyyden. Tänään pyydämme Jumalalta siihen apua yhdessä Henna-Riikka Kivistön ja Heidi Olkinuoran kanssa.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Autuaita ovat hengessään köyhät – aidon elämän yksinkertaisuus

Seurakuntaillat alkavat! Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.