Naistenkahvila

Naistenkahvila Isopappila

Naistenkahvila on arjen hengähdyspaikka kaikenikäisille naisille

Naistenkahvilassa juodaan ensin vapaaehtoisten keittämät pullakahvit klo 18. Noin puoli seitsemän maissa aloittelemme illan ohjelmaa. Illan vieras, tällä kertaa taiteilija Annukka Laine, alustaa mielenkiintoisesta aiheesta: "Ristinmuotoinen rakkaus, kuolemaakin väkevämpi".

Vapaaehtoinen kahviraha kootaan nimikkolähettien työlle.

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Särkijärven leirikeskus

Miestenilta

Erkki Jokisen kanssa illanviettoa ja saunomista

Isopappila