Vesajärven kinkerit

Vesajärven kinkerit

Matti ja Marjatta Sunin kodissa os. Haapaniementie 367, Vesajärvi

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia kyläläisiin! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.

Kinkeritilaisuus on nykyisin rento yhteinen hetki, jossa kohdataan kyläläisiä, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä, lauletaan sekä tuodaan esille ajankohtaisia seurakunnan ja koko kirkon asioita. Samalla seurakunnan työntekijät kuulevat kylän kuulumisia ja vievät terveiset ja toiveet seurakuntaan kyläläisiltä.

Ketään ei "kuulustella" eikä ole pakko sanoa mitään ääneen saatikka laulaa, jos ei halua. Mahdollisuus on yhteiseen keskusteluun, mutta jokainen saa olla mukana omalla tavallaan.

Olet tervetullut kinkeritaloon, vaikka et talon väkeä tuntisikaan, kinkerit ovat koko seurakunnalle avoimia tilaisuuksia!

Tänä vuonna kinkereiden teemana on "Kristittyjen yhteys ja ykseys". Tilaisuudessa ovat mukana pastori Mari Metsävainio ja kanttori Heidi Olkinuora.

Vapaaehtoinen kahviraha kerätään Yhteisvastuulle.

Ulla ja Antti Linnainmaan kodin pihapiirissä os. Trossitie 94, Hämeenkyrö

Kesäseurat

Tervetuloa Linnainmaan kesäseuroihin suloisen suven keskelle!