Kalkunmäen kinkerit

Kalkunmäen kinkerit

Seija ja Timo Suutarlan kodissa os. Kalkunmäentie 88, Hämeenkyrö

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia kyläläisiin! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.

Kinkeritilaisuus on nykyisin rento yhteinen hetki, jossa kohdataan kyläläisiä, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä, lauletaan sekä tuodaan esille ajankohtaisia seurakunnan ja koko kirkon asioita. Samalla seurakunnan työntekijät kuulevat kylän kuulumisia ja vievät terveiset ja toiveet seurakuntaan kyläläisiltä.

Ketään ei "kuulustella" eikä ole pakko sanoa mitään ääneen saatikka laulaa, jos ei halua. Mahdollisuus on yhteiseen keskusteluun, mutta jokainen saa olla mukana omalla tavallaan.

Olet tervetullut kinkeritaloon, vaikka et talon väkeä tuntisikaan, kinkerit ovat koko seurakunnalle avoimia tilaisuuksia!

Tänä vuonna kinkereiden teemana on "Kristittyjen yhteys ja ykseys". Tilaisuudessa ovat mukana pastori Henna-Riikka Kivistö ja kanttori Heidi Olkinuora.

Kahvit klo 17.30 alkaen, voit tulla omaan tahtiin paikalle. Vapaaehtoinen kahviraha kerätään Yhteisvastuulle.

Varsinaiset kinkerit alkavat klo 18.00.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Toukola, Sasintie 21

Sasin seurakuntakerho

Seurakuntakerhoon kokoonnutaan yhteen kahvittelemaan, juttelemaan ja hiljentymään . Tervetuloa mukaan uudetkin!

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen kerho kutsuu Kotorinteellä ja lähistölläkin asuvat yhteen hiljentymään, rupattelemaan ja kahvittelemaan.

Toukola, Sasintie 21

Sasin seurakuntakerho

Toukolaan kokoonnutaan yhteen keskellä arkiviikkoa. Kerhossa rupatellaan, kahvitellaan, hiljennytään Sanan äärellä. Tervetuloa mukaan uudet ja vakikävijät!