Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde

Kotorinteen seurakuntakerho on alueen asukkaille ja kauempaakin tuleville yhteinen virkistys- ja hiljentymishetki. Kokoonnumme ruokalaan noin kerran kuussa reiluksi tunniksi hiljentymään, laulamaan, rupattelemaan ja lopussa juomme seurakunnan tarjoamat kahvit. Kerhossa käy parisenkymmentä osallistujaa. Paikalla on diakoniatyöntekijä ja hänen mukaan välillä joku vieras, pappi, kanttori tai seurakuntalainen. Hoitajat auttavat liikuntarajoitteisia tarvittaessa.Uudet ovat tervetulleita!

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen kerho kutsuu Kotorinteellä ja lähistölläkin asuvat yhteen hiljentymään, rupattelemaan ja kahvittelemaan.

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumesniemen seurakuntakerho

Paikka Sanalle, kaffeelle ja jutustelulle Jumesniemessä!