Yhteiskristillinen rukouspiiri

Yhteiskristillinen rukouspiiri

Ekiteki, Päivi ja Erkki Luumin luona, Maisematie 206

Yhteiskristillisessä rukousillassa rukoillaan yhdessä oman paikkakunnan ja muiden ajankohtaisten aiheiden puolesta.

Saat tuoda yhteiseen "pöytään" rukousaiheita Hämeenkyröstä, lähialueilta ja kauempaakin. Voit myös olla hiljaa ja kuunnella. Paikalla on niin helluntaiseurakunnan kuin ev.lut seurakunnankin ihmisiä. Toki muutkin ovat tervetulleita! Piiri kokoontuu välillä Ekitekissä, välillä Torikadun Olohuoneessa, Helluntaiseurakunnassa tai Viljakkalan kirkossa.

Tule mukaan! Rukous voi paljon!

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

la 22.9.2018 klo 8.30 - su 23.9.2018 klo 18.00

Särkijärven leirikeskus

Lahjat käyttöön - koulutus

Haluaisitko löytää oman, sinulle sopivan paikan seurakunnasta? Haluaisitko käyttää taitojasi ja lahjojasi? Tämä koulutus on sinulle!

Isopappila

Sanomaa satelliittien avulla

Kansainvälisen tuulahduksen tuo iranilainen Parastoo Poortaheri Medialähetys Sanansaattajien SAT7- ohjelmista meille hämeenkyröläisille. Tule mukaan kuulemaan!

Israel-ilta

Illassa yhdessäoloa, rukousta ja ajankohtaista tietoa Israelista