Alfa-kurssille ilmoittautuminen käynnissä 18.1. saakka

ma 8.1. kello 17.00 - to 18.1.

Alfa-kurssille ilmoittautuminen käynnissä 18.1. saakka

Tule mukaan pohtimaan elämän suuria kysymyksiä yhdessä muiden kanssa.

Hämeenkyrön seurakunta järjestää nuorille ja aikuisille Alfa-kurssin Särkijärven leirikeskuksessa alkuvuodesta 2018.

Lue lisää tästä.

Ilta alkaa aterialla, jonka jälkeen on lyhyt luento ja juttelua aiheesta. Kurssi on maksuton.

Alfa-kurssi on kokonaisuus, ja siksi on tarkoitus että mukaan ilmoittautuneet osallistuvat jokaiseen tapaamiskertaan.

Onko Jumalaa? Kuka Jeesus oli? Miten voin rukoilla? Ja miksi? Kuuleeko kukaan? Mihin tarvitaan seurakuntaa? Saisiko perusteluja?  Mikä on totta ja mikä ei? Älä sinäkään niele pureskelematta ensin - tule mukaan ja kysy.

Alfa-kurssin aikataulu:

Kutsumme Sinut mukaan torstai-iltoihin kello 18-20.00

25.1., 1.2., 8.2., 15.2., 22.2., 8.3., 22.3., 5.4., 12.4., 19.4. ja 26.4.

Lisäksi vietämme yhteisen viikonlopun 16.-18.3.2018

Selvittelemme parhaillaan olisiko kurssin ajaksi mahdollista järjestää lastenhoito.

Ilmoittaudu 18.1.mennessä tästä linkistä.

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Nuortenilta

Nuortenillassa Raamatunopetus, yhdessäoloa, pikkupurtavaa
la 22.9.2018 klo 8.30 - su 23.9.2018 klo 18.00

Särkijärven leirikeskus

Lahjat käyttöön - koulutus

Haluaisitko löytää oman, sinulle sopivan paikan seurakunnasta? Haluaisitko käyttää taitojasi ja lahjojasi? Tämä koulutus on sinulle!

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Kristitty on vapaa, mutta mistä ja mihin? Näitä kysymyksiä kanssasi messussa pohtivat Minna Järvinen, Saara Syrjäniemi ja Lahjat käyttöön-leirin väki.