Loppiaistapahtuma

Loppiaistapahtuma Hämeenkyrön kirkko, Isopappila

Loppiaistapahtumassa messussa saarnaa Marko Pihlajamaa Medialähetysjärjestö Sanansaattajista. Isopappilassa kirkon jälkeen juodaan ruokaisat kirkkokahvit, kuullaan raamatunopetusta ja ajankohtaista asiaa medialähetyksestä

Marko Pihlajamaa on Medialähetysjärjestö Sanansaattajien (Sansan) henkilöstöjohtaja. Hän on myös syvällinen raamatunopettaja.

Hämeenkyrön seurakunta tukee Sansan kautta darinkielisiä satelliittitelevisio-ohjelmia.

sansa.fi

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Kristitty on vapaa, mutta mistä ja mihin? Näitä kysymyksiä kanssasi messussa pohtivat Minna Järvinen, Saara Syrjäniemi ja Lahjat käyttöön-leirin väki.

Isopappila

Sanomaa satelliittien avulla

Kansainvälisen tuulahduksen tuo iranilainen Parastoo Poortaheri Medialähetys Sanansaattajien SAT7- ohjelmista meille hämeenkyröläisille. Tule mukaan kuulemaan!

Israel-ilta

Illassa yhdessäoloa, rukousta ja ajankohtaista tietoa Israelista