Kotiseurat, Kristuspäivän jatkot

Kotiseurat, Kristuspäivän jatkot

Päivi ja Erkki Luumin koti, Maisematie 206, Ekiteki

Kotiseurat, mukana Miika Åfelt

Kotiseurat kokoontuvat joulukuun alun Turun Kristuspäivän jatkomerkeissä vähän muistellen, mutta uutta vuotta tähyillen. Tule mukaan, vaikkaet Kristuspäivässä olisi ollutkaan!

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Särkijärven leirikeskus

Miestenilta

Erkki Jokisen kanssa illanviettoa ja saunomista

Isopappila