Jouluaaton hartaus "Wanhanajan joulu" kirkossa

su 24.12. kello 15.00

Jouluaaton hartaus Hämeenkyrön kirkko

Jouluaaton hartaus teemalla "Wanhanajan joulu" Suomen 100 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi!

Pieni kuvaelma vanhan ajan suomalaisesta joulusta, jossa esiintyjinä Aarre Taipale, Merja Vuori-Raivio ja Aino Mäkinen.

Johanna Urpanen soittaa huilumusiikkia ja kanttorina on Heidi Olkinuora.

Mukana Anu Mätäsniemi ja Arja Tuomala.

Hartauden jälkeen jokaisella on mahdollisuus sytyttää kynttilä sankarihaudalle ja näin kunnioittaa heitä, joiden ansiosta saamme viettää joulun juhlaa itsenäisessä ja vapaassa Suomessa.

 


pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan pappina, joka omistaa liian monta käsilaukkua ja liian paljon vaatteita - muodin suurkuluttaja kun olen ja Gloria-lehti luetaan kerran kuussa :) Minulle kaikessa kauneus, estetiikka, on tärkeää - myös työssäni. Arvostan myös kaikkea vanhaa - emme mieheni kanssa kelpuuta kotiimme muita kuin vanhoja kauniita huonekaluja tai esineitä. Harrastan myös runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :)

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat erityisesti toimitukset, kuten kasteet, vihkimiset, kodin siunaamiset ja hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä. Työalani on diakoniatyö, mikä tarkoittaa mm. ihmisten auttamista eri elämäntilanteissa. Lähellä sydäntäni on myös työ sotiemme veteraanien, veteraanien leskien, kaatuneitten omaisten ja sotalasten parissa.

t. Anu-pappi

lastenohjaaja

Poissa

Arja- kerhotäti
Lastentarhanopettaja.
Lastenohjaaja Hämeenkyrön seurakunnassa vuodesta 2002.
"Lasten ja perheiden asiat ovat aina lähellä sydäntäni."