Nuorten sählyvuoro

Nuorten sählyvuoro

Yhteiskoulun liikuntasali

Sählyn pelaamista

Ilmainen sählyvuoro nuorille, nuorille aikuisille ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Punainen Pirtti, Isopappila

Nuorten Raamattupiiri

Tiistain Raamattupiirissä käydään läpi Uutta Testamenttia kahvista nautiskellen. Tänään siirrymme Iso-Pappilaan klo 18.00 eteenpäin kuuntelemaan Iranilais-vierasta.

Isopappila

Sanomaa satelliittien avulla

Kansainvälisen tuulahduksen tuo iranilainen Parastoo Poortaheri Medialähetys Sanansaattajien SAT7- ohjelmista meille hämeenkyröläisille. Tule mukaan kuulemaan!

Israel-ilta

Illassa yhdessäoloa, rukousta ja ajankohtaista tietoa Israelista