MiniGospelSingers

MiniGospelSingers

Viljakkalan seurakuntatalo (Virkatie 2, 39310 Viljakkala)

Lauluryhmä 1-5 luokkalaisille tytöille ja pojille

Lauluryhmässä lauletaan lasten hengellisiä lauluja. Laulut on päivitetty vastaamaan lasten ja nuorten nykyaikaista musiikkimakua. Liikkuva lauluryhmä on avoin kaikille lapsille. Esiintymisiä on Viljakkalan ja Hämeenkyrön seurakunnan tilaisuuksissa.

Ulla ja Antti Linnainmaan tunnelmallisessa kodissa os. Trossitie 94

Toivevirsien ilta

Tule mukaan laulamaan tai kuuntelemaan lempivirtesi! Kahvit klo 15, virret klo 16

Olohuonemessu

Nimensä mukaisesti Olohuonemessu on messu Olohuoneessa. Yhdessä laulaminen, rukoileminen, lasten kirkkohetki ja Jumalan sanasta rennossa ilmapiirissä jakaminen johtavat meidän yhteiseen ehtoollispöytään. Ja vielä lopuksi kirkkokahveille.

Olohuonemessu