Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen ruokala. Kirkkoahde 4

Kaikille avoin diakoniaryhmä

Kotorinteen seurakuntakerhossa rupatellaan, kahvitellaan ja hiljennytään. Kerhossa käy parisenkymmentä Kororinteen alueen asukasta. Välillä käy vieraita, vaikkapa diakoniapappi tai paikallinen esiintyjä. Uudet ovat tervetulleita, muualtakin kuin Kotorinteen alueelta. Alueen liikuntaesteisiä autetaan paikalle. Kerho on ilmainen. Ryhmää ohjaa diakoniatyöntekijä.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen kerho kutsuu Kotorinteellä ja lähistölläkin asuvat yhteen hiljentymään, rupattelemaan ja kahvittelemaan.

Toukola, Sasintie 21

Sasin seurakuntakerho

Toukolaan kokoonnutaan yhteen keskellä arkiviikkoa. Kerhossa rupatellaan, kahvitellaan, hiljennytään Sanan äärellä. Tervetuloa mukaan uudet ja vakikävijät!

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumesniemen seurakuntakerho

Paikka Sanalle, kaffeelle ja yhteiselle jutustelulle Jumesniemessä!