Retki Pirkkalaan Hanna-työn konferenssiin

Retki Pirkkalaan Hanna-työn konferenssiin

Pirkkalan kirkko, Perkiöntie 40

Toivoa naisille- kansainvälisen työn konferenssi

Hanna- työn konferenssi Pirkkalassa. Mukana mm. Peggy Banks, joka johtaa kansainvälistä Toivoa naisille -työtä. Teemme retken kimppakyydein. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Pirjo Järviselle puh. 0447248362 lokakuun loppuun mennessä.

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Särkijärven leirikeskus

Miestenilta

Erkki Jokisen kanssa illanviettoa ja saunomista

Isopappila