Kirkkokuoro

Punainen Pirtti

Kirkkokuoron harjoitus

Kirkkokuoro on kaikille avoin haasteellisempaa kuorolaulua kaipaaville laulunharrastajille. Kirkkokuorossa lauletaan moniäänisiä hengellisiä lauluja. Nuotinlukutaito on eduksi. Kuoro esiintyy ja avustaa seurakunnan eri tilaisuuksissa.

Ulla ja Antti Linnainmaan tunnelmallisessa kodissa os. Trossitie 94

Toivevirsien ilta

Tule mukaan laulamaan tai kuuntelemaan lempivirtesi! Kahvit klo 15, virret klo 16

Olohuonemessu

Nimensä mukaisesti Olohuonemessu on messu Olohuoneessa. Yhdessä laulaminen, rukoileminen, lasten kirkkohetki ja Jumalan sanasta rennossa ilmapiirissä jakaminen johtavat meidän yhteiseen ehtoollispöytään. Ja vielä lopuksi kirkkokahveille.

Olohuonemessu