Isänpäivä-iltaperhekerho

Isänpäivä-iltaperhekerho Särkijärven leirikeskus

Lapsiperheiden oma ilta Särkijärven takkatuvalla.

Isänpäivän lähestyessä iltaperhekerhoa vietetään Isä-teemalla. Mukaan kutsutaan erityisesti isiä lapsineen, mutta äiditkin ovat lämpimästi tervetulleita!

Iltaperhekerho on kaikille lapsiperheille avoin. Tarjoilun ja ohjelman valmistelun vuoksi toivomme, että ilmoittautuisitte etukäteen Merja Elorannalle (mieluiten 3.11. mennessä), mutta mikäli huomaat unohtaneesi ilmoittautua, älä jää kotiin vaan tule silti rohkeasti mukaan. Kerro ilmoittautuessasi montako perheestänne on tulossa, lasten iät, mahdolliset ruoka-allergiat ja aiotteko saunoa. Voit ilmoittautua sähköpostilla tai puhelimitse.

Ohjelmassa:

klo 16.30-18 saunat lämpiminä

klo 17-18.30 makkaranpaistamista + iltapalaa takkatuvalla(seurakunta tarjoaa)

klo 18.30-19.30 Erkki Jokinen alustaa ja johdattelee keskustelua isän merkityksestä

klo 18.30-19.30 lapsille pimeäleikkejä ulkona (taskulamppu mukaan)

Ilmoittautumiset ja ruokavaliot Merjalle p. 044 7248 374 tai merja.eloranta (at) evl.fi pe 3.11.2017 mennessä.

Tervetuloa viettämään mukavaa iltaa toisten perheiden kanssa isä-aiheen äärellä! Ilta on maksuton.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.