Tuomasmessu

Tervetuloa erilaiseen ja tunnelmalliseen messuun!

Tomasmessun pappina on Erkki Jokinen ja musiikista vastaa Tuomasryhmä kanttori Heidi Olkinuoran johdolla.

Messun jälkeen kirkossa teetä, mehua ja keksiä!

Messu kirkossa

Mikä on totta ja mikä harhaa? Jumalan tunteminen ja kuunteleminen ohjaavat ihmistä kohti totuutta. Totuuden etsijöinä alttarin äärellä Anu Mätäsniemi ja urkuparvella Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

Konfirmaatiopyhä! SJ3-leirin nuoret tulevat siunattaviksi ja ehtoollispöydän ääreen. Sunnuntain aiheena on uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Nuoria tästä muistuttavat kappalainen Minna Järvinen, nuorisotyöntekijä Mikkeli Kivimäki ja teologi Matti Välimäki. Musiikista vastaa Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15). Ihmisen elämässä on aikoja, jolloin Jumalan aivan erityisesti kutsuu juuri häntä. Näitä aikoja kutsutaan etsikkoajoiksi. Tämän päivän messu on omistettu niille. Liturgina ja saarnaajana Anu Mätäsniemi, kanttorina Heidi Olkinuora.