Nalleneuvola avoimessa perhekerhossa

Nalleneuvola avoimessa perhekerhossa Torikadun Olohuone

Vietämme kansainvälistä Nallepäivää - omat nallet mukaan :)

Avoimessa perhekerhossa vietetään tiistaina ja torstaina kansainvälistä Nallepäivää (nallepäivä 27.10.)

Miten nallet itse haluaisivat viettää omaa päiväänsä? Varmaan ainakin niin, että kaikilla olisi hyvä olla. Siksi nallepäivänä avoimessa perhekerhossa onkin nalle-neuvola, jossa nallet saavat hyvää hoitoa. Muutenkin teema näkyy tänään  kerhon ohjelmassa. Tule mukaan ja tuo nallesikin! Nallen sijaan voit myös tuoda neuvolaan jonkun toisen pehmoeläimen tai nuken.

Tervetuloa uudetkin kerholaiset, tämä on erityisen mukava ja helppo kerta tulla uutena mukaan.

Tällä kerralla mukana myös varhaiskasvatuksen pappi Mari.

-----------

Tiistaisin perhekerhossa pidetään esillä erityisesti luontoon ja ympäristöön liittyviä teemoja.

Torstaisin perhekerhossa painotamme erityisesti kädentaitoja ja muuta luovaa puuhaa.

Perhekerho on kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Lapset tulevat kerhoon aina yhdessä vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Tervetuloa myös lasta odottavat perheet!

Tarjolla  aamupalaa(ilmainen), seuraa muista lapsiperheistä ja mukavaa ohjattua toimintaa yhdessä oman lapsen kanssa. Vapaallekin leikille ja jutustelulle jää kerhossa aikaa. Jokaisella kerhokerralla myös kuullaan tärkeitä asioita rakastavasta Taivaan Isästä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuulua seurakuntaan jotta voisit tulla mukaan kerhoilemaan.

Perhekerhoa ohjaavat Hämeenkyrön seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät!

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.