Jumesniemen seurakuntakerho

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumesniemen seurakuntakerho on paikka kohtaaamiselle, keskustelulle ja kahville.

Jumesniemen seurakuntakeho on kaikille avoin tilaisuus, joka alkaa yhteisellä hartaudella ja ohjelmaosuudella. Vapaan oleilun lomassa juodaan kupponen kahvia. Tai kaksi.

13.10. kerhoa emännöi pappi Anu Mätäsniemi.

Olen ollut Hämeenkyrön seurakunnalla diakonina vuodesta 2013. Työpisteeni sijaitsee kirkkoherranvirastossa, vaikka työtä teen kaikkien hämeenkyröläisten kanssa. Vapaa-ajalla harrastan mielelläni liikuntaa ja minut löytääkin pyörälenkiltä, hiihtoladulta tai kuntosalilta.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Särkijärven leirikeskus

Miestenilta

Erkki Jokisen kanssa illanviettoa ja saunomista

Autuaita ovat hengessään köyhät – aidon elämän yksinkertaisuus

Seurakuntaillat alkavat! Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.