Donkkis Big night

Donkkis Big night

Kosken sykkeen liikuntasali, Kirkkokatu 4 Kyröskoski

toimintailta 1-6 luokkalaisille

Luvassa: Heavenly Houseband, kivoja toimintapisteitä, terveisiä Taivaan Isältä, jättinyyttärit. Tuo mukanasi jotain pientä naposteltavaa kuten karkkia viinirypäleitä, keksejä. Kaikkien tuomat herkut yhdistetään yhteiseen nyyttäripöytään. Kaikki saavat tasapuolisesti herkutella, mutta emme voi taata että saat juuri sitä herkkua jota olet tuonut.  Toimintapisteiltä saattaa voittaa palkinnon, kannattaa siis rohkeasti osallistua.

Huom! Sisäänpääsy klo 15.50-16.10 välillä.

Ohjelma on kokonaisuus ja sisäänpääsyaika on sen vuoksi rajattu. On myös tarkoitus että mukana ollaan koko ohjelman ajan. Mukana ohjelmaa järjestämässä on varhaisnuorisotyönohjaaja Tuomas Ukkonen, isoskoulutuksessa olevia nuoria, seurakunnan vapaaehtoisia aikuisia ja Helena Vähäkangas. Illassa tapaat myös Donkki-lehdestä tutut Sakun ja Ruutin :)

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hämeenkyrön seurakunta ja ev.lut. Kansanlähetys.

Vapaa pääsy!

Tervetuloa mukaan ja tuo kaverisikin!

Hämeen Kansanlähetys

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.