Jumesniemen seurakuntakerho

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumesniemen seurakuntakerho on paikka kohtaaamiselle, keskustelulle ja kahville.

Jumesniemen seurakuntakeho on kaikille avoin tilaisuus, joka alkaa yhteisellä hartaudella ja ohjelmaosuudella. Vapaan oleilun lomassa juodaan kupponen kahvia. Tai kaksi.

Olen ollut Hämeenkyrön seurakunnalla diakonina vuodesta 2013. Työpisteeni sijaitsee kirkkoherranvirastossa, vaikka työtä teen kaikkien hämeenkyröläisten kanssa. Vapaa-ajalla harrastan mielelläni liikuntaa ja minut löytääkin pyörälenkiltä, hiihtoladulta tai kuntosalilta.

Seurakuntailta

Vieraana Eha ja Eenok Haamer Mustveen ystävyysseurakunnasta.

Hiljaisuuden messu

"Tässä on lepopaikka. Sallikaa väsyneiden hengähtää, täällä on lepo ja virvoitus." Jes. 28:12

Messu kirkossa

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Paikalla myös Anu Mätäsniemi, Pirjo Järvinen, Johanna Graeffe, Anu Tassberg ja Jukka Hovila. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!