Vanajan varttuneet

Vanajan varttuneet

Ulla ja Antti Linnainmaan koti, os. Trossitie 94, Simuna

Vieraana Hannu Lehtipuu

Avoin seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille! (vaikka nimi on "Vanajan varttuneet", on kerho siis oikeasti kaikenikäisille, rohkeasti mukaan!)

Kerhossamme käy väkeä ympäri Hämeenkyröä kaikista kylistä ja keskustastakin! Kerhomme on täynnä mukavaa yhdessäoloa jutustelun, Jumalan sanan ja kiinnostavien aiheiden ja ihmisten parissa, Ulla ja Antti Linnainmaan tunnelmallisessa kodissa. Piirin vetäjä Anu-pappi.

Kahviraha lähetyksen hyväksi

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan pappina, joka omistaa liian monta käsilaukkua ja liian paljon vaatteita - muodin suurkuluttaja kun olen ja Gloria-lehti luetaan kerran kuussa :) Minulle kaikessa kauneus, estetiikka, on tärkeää - myös työssäni. Arvostan myös kaikkea vanhaa - emme mieheni kanssa kelpuuta kotiimme muita kuin vanhoja kauniita huonekaluja tai esineitä. Harrastan myös runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :)

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat erityisesti toimitukset, kuten kasteet, vihkimiset, kodin siunaamiset ja hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä. Työalani on diakoniatyö, mikä tarkoittaa mm. ihmisten auttamista eri elämäntilanteissa. Lähellä sydäntäni on myös työ sotiemme veteraanien, veteraanien leskien, kaatuneitten omaisten ja sotalasten parissa.

t. Anu-pappi

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Toukola, Sasintie 21

Sasin seurakuntakerho

Seurakuntakerhoon kokoonnutaan yhteen kahvittelemaan, juttelemaan ja hiljentymään . Tervetuloa mukaan uudetkin!

Toukola, Sasintie 21

Sasin seurakuntakerho

Toukolaan kokoonnutaan yhteen keskellä arkiviikkoa. Kerhossa rupatellaan, kahvitellaan, hiljennytään Sanan äärellä. Tervetuloa mukaan uudet ja vakikävijät!