Avoin perhekerho

Avoin perhekerho Torikadun Olohuone

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tiistaisin perhekerhossa pidetään esillä erityisesti luontoon ja ympäristöön liittyviä teemoja.

Torstaisin perhekerhossa painotamme erityisesti kädentaitoja ja muuta luovaa puuhaa.

Perhekerho on kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Lapset tulevat kerhoon aina yhdessä vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Tervetuloa myös lasta odottavat perheet!

Tarjolla  aamupalaa(ilmainen), seuraa muista lapsiperheistä ja mukavaa ohjattua toimintaa yhdessä oman lapsen kanssa. Vapaallekin leikille ja jutustelulle jää kerhossa aikaa. Jokaisella kerhokerralla myös kuullaan tärkeitä asioita rakastavasta Taivaan Isästä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuulua seurakuntaan jotta voisit tulla mukaan kerhoilemaan.

Perhekerhoa ohjaavat Hämeenkyrön seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät!

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

Kouluun lähtevien siunaaminen

"Ole luottavaisin mielin kaiken uuden edessä." - Irja Askola

Perheiden Olohuonekirkko

Päiväkerholaisten, perhekerholaisten ja kaikkien perheiden syyskirkko Torikadun Olohuoneessa. Lopuksi kirkkomehut :)